Με μεγάλη λαμπρότητα γιορτάστηκε και η φετινή ανάσταση στην Αρχαία Κόρινθο .Αυξημένη ήταν η προσέλευση πολλών επισκεπτών που επέλεξαν να γιορτάσουν την χαρμόσυνη στιγμή της ανάστασης στην Αρχαία Κόρινθο. Εντυπωσιακή για μια ακόμη φορά ήταν η ρίψη πυροτεχνημάτων την στιγμή της ανάστασης που εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους. Ο Σύλλογος μας αισθάνεται ικανοποίηση και δικαίωση που η διαφημιστική προβολή του Πάσχα στην Αρχαία Κόρινθο μέσα από το πολύ πετυχημένο τουριστικό βίντεο του είχε όχι μόνο πολύ μεγάλη απήχηση αλλά αποδείχθηκε και στην πράξη η ωφέλεια του με την προσέλκυση επισκεπτών στην Αρχαία Κόρινθο.

Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά τους Πολίτες της Αρχαίας Κορίνθου, τους Εθελοντές, την Κοινότητα μας ,το ΄΄Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοίμηση της Θεοτόκου΄΄,τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄Ο Βελλερεφων΄΄ ,τον ΄΄Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων΄΄ τον συγχωριανό μας κ. Μερκούρη Γκούμα για την συνεχομένη προσφορά του, και τον Σωτήρη ζησίδη και τη Άννα Ευθυμιάδου  προσφορά του και   που συνέδραμαν και συντέλεσαν στο επιτυχές έργο της τουριστικής προβολής της Αρχαίας Κορίνθου για το Πάσχα . Επίσης Ευχαριστούμε όλους του επαγγελματίες μέλη του Συλλόγου μας για τη συνεισφορά τους στο έργο της τουριστικής προβολής του τόπου μας αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στο έργο του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να καταβάλει προσπάθειες για να προβάλλει ως τουριστικό προορισμό την Αρχαία Κόρινθο, με σκοπό  την αύξηση της επισκεψιμότητας και συνακόλουθα και την αύξηση του οφέλους προς την τοπική οικονομία της Αρχαίας Κορίνθου που αυτή συνεπάγεται.

Και του χρόνου το Πάσχα να είμαστε καλά και να μπορέσουμε να γιορτάσουμε ξανά το Πάσχα στην Αρχαία Κόρινθο.

Εκ του Συλλόγου