Αρχαία Κόρινθος , 10/12/2020

Ενημέρωση για την συνάντηση με το Πρόεδρο του Επιμελητήριου κ. Παναγιώτη Πιτσάκη

Από την πρώτη στιγμή το Επιμελητήριο Κορινθίας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πολιτιστική πρωτεύουσα του Δήμου μας, την Αρχαία Κόρινθο. Ο Πρόεδρος κ. Πιτσάκης μας δέχτηκε στο γραφείο του και είχαμε έναν εποικοδομητικό διάλογο για τα εξής θέματα.
1) Κατασκευή σύγχρονου και ολοκληρωμένο τουριστικό περίπτερο, σε συνεργασία με τον Δήμο Κορίνθιων, για την καλύτερη πληροφόρηση τουριστών και επισκεπτών, σε σχέση τις τοπικές επιχειρήσεις και τα αξιοθέατα της περιοχής μας.
2) Για πρώτη φορά δόθηκε η δυνατότητα παρακολούθησης στα μέλη μας, δωρεάν διαδικτυακών σεμιναρίων webinar με επιστημονικούς συμβούλους, που σκοπό είχαν την εκπαίδευση και κατάρτιση των μελών μας στα νέα επιστημονικά δεδομένα και τάσεις της αγοράς.
3) Συζητήθηκε με τον κ. Πιτσάκη η δημιουργία μιας νέας εφαρμογής (mobile application) που θα παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι επισκέπτες και θα ενημερώνει τους χρήστες για όλα αυτά που προσφέρει η Αρχαιά Κόρινθος (φαγητό, αξιοθέατα, δραστηριότητες κα).
Ο Πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι το Επιμελητήριο Κορινθίας θα σταθεί αρωγός και με άλλους τρόπους, όπως την διοργάνωση θεματικών εκθέσεων, εκδηλώσεων και ημερίδων που θα αποσκοπούν στην προβολή της Αρχαίας Κόρινθου αλλά και ολόκληρης της Κορινθίας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά τον κ. Πιτσάκη και το Επιμελητήριο Κορινθίας για την άμεση ανταπόκριση στα θέματα που αφορούν την περιοχή και τις επιχειρήσεις μας και ευελπιστούμε στην συνέχιση της εποικοδομητικής συνεργασίας μας.

Εκ του Συλλόγου