• Anywhere

Η εταιρία «ΝΟΥΛΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο των παραδοσιακών μεταλλικών κατασκευών από το 1975.
Ιδρύθηκε από τον αείμνηστο μεταλλουργό Νικόλαο Μ. Νούλα, με τη μορφή ατομικής επιχείρησης στο κέντρο της Κορίνθου. Έπειτα από τον ξαφνικό θάνατό του, το 2003, την εταιρία ανέλαβαν και αναδιοργάνωσαν οι τέσσερις υιοί του. Μετά από πολύ προσωπική εργασία, η νέα διεύθυνση της εταιρίας βρίσκεται πλέον στα ΚΡΗΤΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ.
Η «ΝΟΥΛΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση, ευέλικτη, με προτεραιότητα στις προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες. Η 38χρονη εμπειρία μια στις μεταλλικές κατασκευές, το πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό μας και τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η εταιρία διανύει πλέον την τρίτη γενιά κατασκευών δίνοντας μεγάλη έμφαση στην παραγωγή ποιοτικών προϊόντων με λύσεις για όλους.
Το προσωπικό
Το άρτιο ειδικευμένο προσωπικό μας καθώς και ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός ο οποίος συνεχώς εξελίσσεται, μας δίνουν τη δυνατότητα αξιόπιστων και λειτουργικών κατασκευών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.
Τα υλικά
Επιπλέον τα υλικά που χρησιμοποιούμε για τις μεταλλικές κατασκευές καθώς και για την ηχομόνωση τα προμηθευόμαστε κατευθείαν από τα εργοστάσια που τα παράγουν μειώνοντας σημαντικά το κόστος και ταυτόχρονα κάνοντας τα υλικά μας επώνυμα και αξιόπιστα (όλα τα υλικά έχουν πιστοποιητικό ποιότητας ISO).
Οι εγκαταστάσεις
Στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας που βρίσκονται στα Κρητικά Αρχαίας Κορίνθου βρίσκεται το κατασκευαστικό τμήμα της επιχείρησης εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για την επεξεργασία και την κατασκευή των προϊόντων μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε όλες τις σύγχρονες κατασκευαστικές και αρχιτεκτονικές σας ανάγκες.