Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου “η τριήρης”, έχει την τιμή να φιλοξενήσει το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου στην αρχαία Κόρινθο , το περιφερειακό γεγονός , την συνεδριαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου Νοτιοδυτικής Ελλάδος Ζακύνθου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.
Η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας θα διεξαχθεί στην αρχαία Κόρινθο , στο συνεδριακό κέντρο Αποστόλου Παύλου , με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων λόγω Κορωνοιού.
Το Σάββατο το βράδυ παρουσία των τοπικών αρχών του Νομού , των Εμπορικών Συλλόγων του Νομού Κορίνθου και θεσμικών εκπροσώπων του Εμπορικού κλάδου θα συζητηθούν θέματα του εμπορικού κλάδου καθώς εισηγήσεις – θέματα που απασχολούν τους τοπικούς εμπορικούς Συλλόγους.
Την επόμενη μέρα Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα συζητηθούν θέματα της Ομοσπονδίας.
Είναι πολύ σημαντικό για τον Σύλλογο μας ότι αν και εισήχθη πολύ πρόσφατα στην Ομοσπονδία μας κατόπιν αποφάσεως της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου μας , μέσα σε πολύ λίγο χρόνο αναλαμβάνει την ευθύνη να ανταποκριθεί με αξιώσεις και επιτυχία, στην πρόκληση της φιλοξενίας ενός σημαντικού γεγονότος Περιφερειακής εμβέλειας που θα φιλοξενηθεί στον Νομό Κορίνθου και την Αρχαία Κόρινθο.
Έτσι για μια ακόμη φορά , το όνομα της αρχαίας Κορίνθου θα ακουστεί και θα βρεθεί στην θετική επικαιρότητα- δημοσιότητα , λόγω του περιφερειακού χαρακτήρα του γεγονότος , με ότι συνεπάγεται αυτό για την ενίσχυση του τουριστικού προφίλ της αρχαίας Κορίνθου και την τουριστική προβολή της.
Ο Σύλλογος μας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου καθώς και τον τοπικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιο Γκιολή , για την συνεργασία τους και την βοήθεια τους προς τον Σύλλογο μας , ώστε να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία την διοργάνωση αυτού του σημαντικού γεγονότος Περιφερειακής εμβέλειας που γίνεται για πρώτη φορά στην Αρχαία Κόρινθο και πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου μας.

Εκ του Συλλόγου