Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου ( Σ.Ε.Α.Κ.) στα α) πλαίσια γνωριμιών του με θεσμικούς φορείς του επαγγελματικού κλάδου και β) στην προσπάθεια του να συμβάλει θετικά στην ανάδειξη και τουριστική προβολή της αρχαίας Κορίνθου στον εσωτερικό τουρισμό , υποδέχτηκε την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 στην αρχαία Κόρινθο
δύο σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της επιχειρηματικότητας :
τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας ( Κ.Ε.Ε.Ε.) κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου και τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας ( Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.) κ. Γεώργιο Καββαθά .
Τους δύο Προέδρους συνόδευε και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( Ε.Σ.Ε.Ε.) κ. Νικόλαος Κουγιουμτζής .
Ο Σύλλογος υποδέχτηκε τους υψηλούς προσκεκλημένους του στην Αρχαία Κόρινθο στην είσοδο του αρχαιολογικού χώρου και στην συνέχεια ακολούθησε η ξενάγηση τους
στο αρχαιολογικό μουσείο και στον αρχαιολογικό χώρο .
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Παπαμιχαήλ πρόσφερε στους καλεσμένους αναμνηστικά δώρα με τοπικό χαρακτήρα.
Το ένα ήταν ένα αντίγραφο του αρχαίου ναού του Απόλλωνα , το δεύτερο ένα βιβλίο με τίτλο ” Αρχαία Κορινθία – Από τους προϊστορικούς χρόνους έως το τέλος της αρχαιότητας ” Επιστημονικής επιμέλειας κ. Κωνσταντίνου Κίσσα – εκδόσεις Φοίνικα με την ιστορία της περιοχής και ένα τοπικό προϊόν ( Οξύμελι )
Ο Σύλλογος μετά το τέλος της ξενάγησης και της επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο , προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων του , παρέθεσε επίσημο γεύμα με θαλασσινά σε γνωστό κατάστημα της περιοχής .
Ο Σύλλογος την απόλυτη ικανοποίηση του τόσο για την επιτυχία της επίσκεψης όσο και για τις θετικές εντυπώσεις που αποκόμισαν οι προσκεκλημένοι του από την επίσημη επίσκεψη τους στην Αρχαία Κόρινθο .
Παράλληλα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κορινθίας και το προσωπικό του αρχαιολογικού μουσείου .
Κατά την επίσκεψη των καλεσμένων του Συλλόγου ,τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται στα πλαίσια του περιορισμού της νόσου του Covid-19.